Trump ve Putine ozel 3310

Trump ve Putin’e Özel Nokia 3310

Nokia 3310 modeli dünya liderleri olan Vladimir Putin ve Donald Trump için özel olarak yeniden tasarlandı. Bu özel sürüm Nokia 3310 modeli telefonun titanyum ve altın kaplama olmasının yanında iki liderin telefonun arka yüzünde yan yana baskısı bulunan bir kabartma bulunmaktadır.

Trump ve Putine ozel 3310

Caviar firması, tarafından özel olarak yapılan bu Nokia 3310 tasarımı şimdiden çok fazla ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Bu telefona sahip olmak istiyorsanız hatırı sayılır güzel bir rakam ödemek zorundasınız. Bu yeni telefonun satış fiyatı 2500 dolar, evet yanlış duymadınız. Cebinizi ısıtacak bir fiyat isteniyor. Özelliklerine gelince çok fazla özellik ile birlikte gelmesi beklenmiyor. Sadece tasarımına para ödüyorsunuz. Daha öncede Vladimir Putin ve Donald Trump kabartmaları bulunan iPhone7 telefonu için 3100 dolar fiyat istemişti. Sonuç olarak firma bu iki telefon ile tüm dünyada adını duyurmayı başardı. Bu konuda takdir etmek gerekiyor.

trump-putin iphone7

Bu yeni tasarım Hamburg’da düzenlenen G-20 zirvesi hemen ardından gösterime sunuldu. Gösterimin zamanlaması zihinleri karıştırdı.

iphone7-trump-putin

Türkiye satışı ne zaman olacak?

Putin ve Trump kabartmalı bu Nokia 3310 telefona sahip olabilmek için biraz beklemeniz gerekebilir. Ülkemizde satışı ile ilgili henüz bir gelişme yok. 2500 dolar para verilir mi derseniz ben vermem. Firmanın başka tasarımlarıda mevcut, çok yakında bu yazımızda görebilirsiniz. Başka liderlere ait tasarımlarda çıkarsa şaşırmamalı, bekleyip görelim.

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.