iphone x

iPhone X Türkiye’deki ilk Kim Satın aldı

iphone x

iPhone X’in Türkiye’deki ilk sahipleri belli oldu!

iPhone X’u Türkiye’de resmi olarak ilk kimin satın aldı? iPhone X’u satın alan kişinin tercihi hangi renk ve depolama seçeği oldu? Bu sorular cevabını buldu.

Apple tarafından iPhone X’u Türkiye’de resmi olarak ilk kimin satın aldığı açıklandı. Apple, 24 Kasım 2017 tarihinden itibaren Apple Store online mağaza üzerinden iPhone X‘u resmi olarak Türkiye’de satışa sundu. 6.099 TL fiyat etiketiyle Türkiye’nin en pahalı akıllı telefonu unvanını elinde bulunduran iPhone X, fiyat nedeniyle şu an ülkemizde çok ilgi görmesede yurt dışında satış verileri ile Apple firmasını zengin ediyor.

iPhone X’u, şu an satın almanız durumunda 1-3 gün günü içerisinde gönderime hazırlanıyor.

iPhone X’u Türkiye’de ilk kim satın aldı?

iPhone X’u Türkiye‘de ilk kimin aldığı ortaya çıktı. Fiyatına rağmen hala çok sevile bir hayran kitlesine sahip olan iPhone X‘u, Türkiye’de resmi olarak ilk alan kişi Sedat Unay oldu. iPhone X‘unu İstanbul Apple Zorlu‘dan alan Sedat Unay,tercihini Uzay Grisi iPhone X ve 256 GB depolama seçeğeni modelinde yana kullandı.

iPhone X ile beraber iPhone X için siyah deri kılıf da alan Sedat Unay, Türkiye’de iPhone X’u satın alan ilk kişi olarak adını tarihe yazdırmış oldu.

sedat unay ile ilgili görsel sonucu

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.