ptt messenger nedir

PTT Messenger indir

ptt messenger nedir

PTT Messenger Nedir ? PTT Messenger indir

Ülkemizin Milli Posta telgraf kurumu olan PTT, şimdi de mobil mesajlaşma uygulaması ile gündemdeki yerini aldı. EPTTAvm projesinden sonra hayata geçirilen Ptt Messenger uygulaması bakalım ne kadar beğenilecek hep beraber göreceğiz.

Ptt Messenger nedir?

PTT Messenger uygulaması, milli ve güvenli anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Sesli ve görüntülülü olarak kullanıcılar arası iletişim sağlayacak olan PttMessenger ileri güvenlik teknoloji özelliğini bünyesinde bulunduruyor. Milli bulut sisteminde yer alacak olan Pttmessenger, Android ve iOS platformlarında çalışabiliyor.

Hemen belirtelim PTT Messenger‘ı yalnızca kurumlar kullanabilir. Kişilerin kullanımına kapalıdır. Çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyalar, PTT A.Ş.’nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan Ptt Messenger değildir. PTT messenger sitesinde de kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama dosyası bulunmamaktadır. Lütfen bu tip uygulamaları indirmeyiniz. PttMessenger’ı yalnızca kurumlar kullanabilir.

Gelelim PTT Messenger özelliklerine

  • PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

  • Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

  • PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.

  • PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.

Şimdilik normal kullanıcılar için bu uygulamanın sunulup sunulmayacağı soru işareti ve Android için Play Store’da bu uygulamanın bulunmadığını belirtelim.

PTT Messenger ile ilgili gelişmeleri https://messenger.ptt.gov.tr/ adresinden takip edebilirsiniz.

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.