Bentley EXP 100 GT – Grand Touring’in Geleceği

Bentley EXP 100 GT 2035

Seyahat unsurlarından ilham alan Bentley EXP 100 GT sizin üstünüzdeki ışık, etrafınızdaki hava ve altınızdaki yeryüzü, seyahat eden herkesin refahını artırmak tüm duyuları teşvik etmek için tasarlanmıştır.

Gelecekteki Bentley markasının fiziki bir yapılanması, özerk ve elektrik olan sürdürülebilir lüks mobilite için referans niteliğindedir. Duygusal olarak akıllı AI sayesinde olağanüstü insan yolculuklarını yakalayan ve onların yeniden yaşamalarını sağlayan akıllı bir araba. Sıfır emisyonlar öngörülen 700 km’ye varan güç kaynakları ile güçlendi, zarif malzemeler ve İngiliz işçiliğinin korunması her zaman sürdürülebilir inovasyona yol açtı.

Bir araba sürmenin heyecanını yaşamak isterken, tamamen otonom araba.
Materyallerin füzyonu ve teknolojinin zekice kürasyonu ile lüks işçiliğin geleceği ve yeni lüks malzeme olarak ışığı tanıtmak. 5.000 yıllık Copper Infused Riverwood kullanımıyla yaratılan sürdürülebilir gelecek lüksü; Geri dönüşümlü pirinç kabukları yapılmış Pusula dış cephe boyası; Şarap yapımında% 100 organik deri benzeri tekstil; Cumbrian kristal arayüzleri; British Farmed Wool halıları ve işlemeli pamuklu iç yüzeylerin tümü sürdürülebilir bir gelecek lüksü yaratır.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (11)

Dahili Bentley Personal Assistant, yolcuların refahını izleyerek konforu en üst düzeye çıkarır. Uyarlanabilir Biyometrik Oturma ve üç farklı konfigürasyon. Performans, teknoloji ve işçilik mükemmel bir karışımı.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (10)
Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (9)

Basın bülteninden:

Bentley Motors, 100. yaş gününü Crewe’daki The Home of Bentley’de lüks mobilitenin geleceği konusundaki vizyonunu ortaya koyarak kutluyor. Bentley EXP 100 GT, gelecek için Grand Touring’i yeniden tanımlayan gelecekteki Bentley markasının fiziksel bir düzenlemesidir.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (8)

Hareket kabiliyetinin ötesinde, Bentley EXP 100 GT konsept otomobili, otomobil sürmek veya bağımsız olarak sürülmek olsun, sahibinin Grand Touring deneyimini geliştirecektir.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (7)

Bentley EXP 100 GT, saf Bentley DNA’sından gelmektedir ve şirketin akıllı, ileri görüşlü müşterilerinin isteklerini derinlemesine kavramasından esinlenmiştir. Güzel tasarımlı, Yapay Zeka’yı (AI), olağanüstü insan deneyimleri ve duyguları yaratma, deneyimleme ve yakalama yeri olarak aracı yeniden değerlendirmenin bir aracı olarak benimsiyor.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (6)

İçten dışa tasarlanmış ve tamamen elektrikli bir platformdan faydalanan Bentley EXP 100 GT, 2035 dünyasını Grand Tourer’a göre yolculukları yeniden değerlendiriyor. . Otomobillerin varlığı ve etkileyici dış görünüşleri, Bentley’deki tarihi Grand Tourers’ın pek çoğunu andırıyor ancak bu lüks özellikleri geleceğe taşıyor. Sonuç, Bentley’nin dünyanın en çok aranan lüks marka olma statüsü ile orantılı bir gelecek vizyonudur.

Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (5)
Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (4)
Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (3)
Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (2)
Bentley EXP 100 GT - τhe Future of Grand Touring (1)

Kaynak: Bentley

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.