samsung s8 ve s8+ oyun performans

Android Oyunlar Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Çok sevdiğiniz Android oyunlarını veya uygulamalarınızı Bilgisayarınızda kullanabilmek mümkün mü?

Cevabı merak ediyorsanız söyleyelim hayatta herşeyin çözümü var. Bu sorunun yanıtını sorunun cevabı sizleri mutlu edecek.

Android uygulamalarını,oyunlarını Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarda direk kurup çalıştıramayız, fakat bu işi yapmamıza yardımcı olup uygulama ve oyunları test edip çalıştırabilmemizi sağlayan uygulamalar var. Bu programlardan en basit, kolay ve en iyisi BlueStacks yazılımını sizlere anlatacağız.

BlueStacks Nasıl İndirilir, Kurulur ve Kullanılır?

Öncelikle yazılımı http://www.bluestacks.com/ adresinden indiriyoruz. Programı indirdikten sonra çalıştırıp yükleyin. Kurulumu bitirdikten sonra, yazılıma Google Hesabınızı eklemeniz gerekmektedir. Sonrasında BlueStacks, Windows bilgisayarınız üzerinde çalışan bir program değil, bir akıllı Android telefonu şeklinde görünecektir.

Google hesabınızı ekledikten sonra, yüklemek için uygulamaları arayabileceğiniz veya halihazırda yüklü olan uygulamaları çalıştırabileceğiniz Android cihazınızın ekranını masaüstünde göreceksiniz. Böylelikle artık istediğiniz uygulamayı indirebilir, istediğiniz oyunu telefonunuzda oynadığınız gibi bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz. Uygulamayı, oyunu tam ekran yapıp, klavye ayarları, dil, tarih ve saati ayarlama, hesapları yönetme, uygulamaları yönetme vb. özelliklerini değiştirip, cihazınızın ekran fotoğrafını alıp Facebook, Instagram vb. sosyal medya sayfalarında paylaşabilirsiniz.

Face Swap

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.