iphone 6s
iphone 6s

iPhone Telefon Ekran Tamir Ücretleri

iPhone Telefonunuzun ekranı kırıldı. iPhone telefon ekranını tamir ettireceksiniz. Fakat iPhone servis fiyatlandırması, iPhone Ekran onarım fiyatları hakkında hiçbir bilginiz yok. İşte bu yazımızda bu durumda ödeyeceğiniz ücretleri açıklayacağız.

Hepimizin başına isteyerek veya istemeyerek de olsa akıllı telefonlarımızda ekran kırıkları ve arızaları ile karşılaşmışızdır. Ekran koruyucu filmleri biraz olsun bu soruna çözüm bulsada farklı ekran arızalarıda oluşabilir. Kazara oluşan hasar veya yanlış kullanım nedeniyle ekranınızı değiştirmeniz gerekebilir veya Kazara iPhone ekranınız kırıldı ve oluşan hasar, Apple garantisi kapsamında olmayabilir. Ekranınız bozuk olabilir ve iPhone cihazınız Apple garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamına girmiyorsa en yakın Apple sersi noktasından onarım desteği alabilirsiniz. Bu kapsamdaki iPhone onarımları için Türkiye’deki Apple onarım fiyatlandırması hakkında güncel bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

iPhone onarımları ile ilgili buradaki fiyatlar Apple tarafından gerçekleştirilen iPhone onarımları içindir. Farklı servislerden daha düşük fiyat alabilirsiniz. Tercih size kalmış. Unutmadan fiyatlara KDV dahildir.

iPhone Telefon Modelleri Yalnızca Ekran Onarım Fiyatları

iPhone 8 Plus: 719 TL

iPhone 8 : 629 TL

iPhone 7 Plus: 719 TL

iPhone 7 : 629 TL

iPhone 6s Plus: 719 TL

iPhone 6s : 629 TL

iPhone 6 Plus: 629 TL

iPhone 6 : 549 TL

iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5: 549 TL

iPhone Telefon Pil Servisi ve Pil Değişim Ücreti

iPhone pilinizin ile ilgili bir sorun durumunda cihazınız garanti kapsamında veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında olabilir.Böyle bir durumda ücret ödemezsiniz. Aksi durumda, garanti kapsamı dışında pil servisi ücretini ödersiniz. Tüm iPhone modelleri için Garanti kapsamı dışında pil servis ücreti KDV dahil 319 Türk Lirasıdır.

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.