MNG Kargo Mobil Uygulama

MNG Kargo Mobil Uygulaması İndir

MNG Kargo Mobil Uygulama nedir

MNG Kargo Mobil Uygulaması Nedir?

Türkiye’nin büyük kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo; 2003 yılında kurulmuştur. MNG Holding’in bir alt şirketi olarak faaliyet göstermektedir. MNG Kargo kısa sürede ülkemizin sayılı kargo şirketleri arasında yer almıştır.

Kargo şirketleri arasındaki rekabet sanal ortamda da devam etmekte kargo şirketleri gerek web siteleri gerek mobil uygulamalar ile en iyi hizmeti müşterilerine sunmaktadır. MNG Kargo Mobil Uygulaması yeni sürümünü iOS ve Android marketlerde bulabilirsiniz. MNG Kargo Mobil Uygulaması ile işinizin başından ayrılmadan gönderi takibinizi yapabilir, size en yakın şube bilgilerini sorgulayabilir, fiyat hesaplayabilir, kurye çağırabilir ve yurtdışı gönderileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz. MNG Kargo ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız avcunuzun içinde.

Kargo ihtiyacının olduğu yerde MNG Kargo Mobil Dünyayı sizin için küçültüyor! MNG Kargo Mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

MNG Kargo Mobil Uygulaması İndir

MNG Kargo Mobil Uygulaması iOS sürümü indirmek için tıklayınız.

MNG Kargo Mobil Uygulaması Android sürümü indrmek için tıklayınız.

 MNG Kargo Mobil Uygulama indir

MNG Kargo’nun kurucusu kim?

Merak edenler için söyleyelim, MNG Kargo’nun kurucusunun, aynı zamanda MNG Holding’in de sahibi olan Mehmet Nazif Günal’dır.

Hakkında G. KELEŞ

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.